Platforma eArchive pune la dispoziția clienților și partenerilor următoarele servicii:

▪ recepționarea și validarea inițială a datelor dinamice, date din care se generează factura electronică (transmise integrat, printr-un fișier cu structură stabilă, în format pozițional (XML, XLS, CSV, TXT) sau EDIFACT,  conținând datele dinamice ale facturii sau introduse din interfața web TECNET); 

▪ adăugarea datelor fixe celor dinamice, în scopul generării unei facturi electronice în exemplar original; 

▪ generarea facturii electronice, în format original, conform formatului cerut de destinatari, prin îmbogățirea datelor dinamice referitoare la fiecare factură cu setul de date fixe; 

▪ transmiterea facturii electronice, în format original, destinatarilor. 

Bucurați-vă din plin de tot ce are tehnologia de oferit. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă putea ajuta să faceți opțiunea corectă, în funcție de specificul activității dumneavoastră.

Marcare Temporală

Serviciul permite aplicarea marcii temporale oricarui tip de document digital, oferind dovada independeta ca informatia a existat la un anumit moment de timp si ca nu a suferit alterari ulterioare.

Registrul de marci temporale inregistreaza toate documentele marcate temporal in eArchive si poate fi consultat de catre toti utilizatorii.

Registru Verificare Mărci Temporale